Ha kérdésed van hívj fel: +36 30 300 7997

GYIK

A DOT szám a gumiabroncs gyártási idejét adja meg. Amennyiben 3 jegyű a szám pl.: 319 akkor ez azt jelenti, hogy a 90-es években gyártották pontosan a 31.héten 1999-ben, remélem ilyen feliratot már nem találsz a gumiabroncsodon, mert ez azt jelentené, hogy 17 éves a gumid. Amikor a DOT szám 4 jegyű pl.: 3115 ez azt jelenti, hogy a 31. héten készül 2015-ben.

Természetesen utánfutókhoz is tudunk megfelelő abroncsot biztosítani. Ez lehet személygépkocsi abroncs, vagy nagyobb terhelés esetén kisteherautó gumi is.

Alapvetően a Barum, Semperit, Continental gumikat értékesítjük, ezekhez tudunk biztosítani ún. Teljes garanciát. Ezenkívül a Nokian, Bfgoodrich, Matador, Taurus, Riken gyártmányokban vagyunk versenyképesek.

Igen, Continental, Michelin, Bridgestone márkájú motorgumikat kínálunk, a webes árakkal azonos árszinten. A motorgumikat nemcsak szereljük, hanem egy speciális adapter segítségével ki is centrírozzuk.

Természetesen az ehhez szükséges eszközökkel is rendelkezünk, gondolok itt a teheremelőre, tehergumiszerelő gépre stb.. Telephelyünk udvarán bőséges a helykínálat így könnyen tudjuk fogadni a tehergépkocsikat. A gumik javításán felül új tehergumikat is forgalmazunk, Barum, Matador, Aeolus, Continental, Bridgestone, Firestone, Hankook , Nokian, Michelin márkákban.Mivel telephelyünknek kettő kijárata van ezért a beérkező szerelvények a gumizás után kényelmesen, megfordulás vagy tolatás nélkül tudnak kihajtani.

Igen, rendelkezünk egy speciális minta után-vágó készülékkel, melynek segítségével gyorsan és pontosan tudjuk a teherabroncsok futófelületét vágni.

Igen , szerelni és javítani, szükség esetén vulkanizálni is tudjuk.

Széles márka, minta és méret választékkal várjuk a mezőgazdasági gépek tulajdonosait. A főbb forgalmazott gyártmányaink a következők.: BKT, Mitas, Cultor, Continental, Firestone valamint Orosz/ukrán abroncsok.

Természetesen, mind a fúvott, mind a tömör targonca abroncsokra van megoldásunk. Amennyiben lehetséges javítjuk, ha csere szükséges versenyképes ajánlatot tudunk készíteni. A főbb forgalmazott márkáink a következők.: BKT, Hauler, Mitas, Continental, GlobeStar.

A kedvező ár-értékarányú cseh Mitas motocross gumit tudom javasolni, mert tapasztalatom szerint a magyar piacon ez a legjobb választás.

Ez a kedvenc kérdésem, szeretnék egy példával válaszolni. A kőműves sem falaz a tégla árában. Tehát a válasz.: a gumiabroncs ára a felszerelést és a kiegyensúlyozást nem tartalmazza.

Ezeket előírás szerint tároljuk, majd átadjuk a hivatalos feldolgozó cégnek, aki játszótéri gumilapokat készít a selejt gumikból.

Amennyiben nálunk vásárolsz új gumikat akkor a selejtes gumikat ingyen átvesszük.

Törvényileg a személygépkocsi nyárigumikat 1,6mm-es profilmélységig lehet használni, a gyakorlat azonban azt mutatja hogy, 3mm alatt főként vizes útfelület esetén ajánlott a csere.Téligumi esetén 4mm a határ, ami azt jelenti, hogy az ennél kopottabb téli gumi már nem felel meg téli körülmények között.

Gumi átszerelési időszakban, tehát tavasszal március 15-től május 15-ig valamint ősszel október 15-től december 15-ig a sorban állás elkerülése miatt szükséges. Ez akár online is megoldható a főoldalon található időpontfoglalás ikonra kattintva, vagy a www.nagygumi.hu/idopontfoglalas címen.

Nem gyorsszervízként is üzemelünk, ami azt jelenti hogy, olajcserét, fékbetétcserét, fék javítást, kipufogó javítást, akkumulátorcserét, izzócserét, kuplungcserét, vezérléscserét, kerékcsapágy- cserét, futóműjavítást és futómű állítást is vállalunk.

Igen, az autót felkészítjük műszaki vizsgára, majd levizsgáztatva, érvényes műszakival adjuk vissza.

Forgalmi engedély, érvényes kötelező biztosítás, valamint a tulajdonos születési ideje, születési helye és személyigazolvány száma.

Igen, ehhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, de meg tudjuk csinálni.

A leggyakoribb akkumulátor típusokat készleten, tartjuk, ha ennek ellenére nincs ilyen aksink raktáron, néhány órán belül lerendeljük és beépítjük az autóba.

Baren, Varta, Bosch, Gigawatt, Eagle-Unix.

Nem, viszont tudok olyan helyi vállalkozót ajánlani, aki akár hétvégén, vagy éjszaka is megoldja az ilyen jellegű problémát.