Ha kérdésed van hívj fel: +36 30 300 7997

Vélemények

Kovács Benjamin | - kb1995@freemail.hu

4 darab Barum 5HM nyári gumit vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Kitűnő választás volt.

Balogh Ferenc | Kapuvár - feco.balogh19730512@gmail.com

Hondámon végeztek a Nagygumiszervízben 4 darab centírozást, ezt követően megszűnt a gépkocsi vibrációja. Köszönöm.

Nagy Tamás | Fertőd - nagytomi19760102@freemail.hu

Fiat-omra vásároltam a Nagy Gumiszervízben négy darab 185/65 R15-ös méretű Barum Polaris3-as mintázatú téliabroncsokat. A gumik készleten voltak, így azonnal felszerelték és kicentrírozták. Jó választás volt , mert kedvező áron vásároltam és kitűnően tapadnak.

Bánfi Norbert | Petőháza - norbi.petohzaza@freemail.hu

2 darab Continental 205/55 R16 TS860-as téli gumit vásároltam a Nagyguminál. Ismertem már ezt a Conti mintázatot azért döntöttem mellette. Kiváló a tapadása és az ára is kedvező..

Kovács Antal | Fertőd - kovacs.antal004@gmail.com

Targoncáinkra vásároltam a Nagy gumiszervízben 2 darab 6,5-10-es méretű BKT targonca gumit. Tökéletesen elégedett vagyok velük. Köszönöm.

Fonó Péter | Fertőhomok - peter.fono123@freemail.hu

4 darab 175/65 R14-es Semperit Mastergrip2 téligumit vásároltam a műhelyben, amit azonnal felszereltek és kicentíroztak. Köszönöm a gyorsaságot. Fonó Péter Fertőhomok.

Horváth Katalin | Nagycenk - Horvath.kati.0045@freemail.hu

Nagycenk közelében defektet kaptam a gépkocsimon. Az interneten megtaláltam a nagygumi.hu oldalon a Nagy gumiszervíz elérhetőségeit, kiszálltak a helyszínre , és megoldották a gumiabroncs problémát. Köszönöm a gyorsaságot. Horváth Katalin.

Árpád Ferenc | Fertőd - Feri.arpad.fertod@freemail.hu

Toyotámra vásároltam a nagygumiszervízben 4 darab 175/65 R14-es Firestone téli abroncsot. A vásárlást követően azonnal felszerelték a gumikat, majd kicentrírozták. A nyári gumikat is itt fogom vásárolni, mert elégedett voltam a munkájukkal.

Tóth Antal | Pereszteg - antal.toth.pereszteg@freemail.hu

4 darab 175/70 R13 82T Barum polaris3 téligumit vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Azonnal felszerelték és kicentrírozták a gumikat. A nyárigumikat is itt fogom megvásárolni. Tóth Antal Pereszteg.

Horváth Attila | Petőháza - atti.petohaza@freemail.hu

205/55 R16 Semperit téligumikat vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Az abroncsokról nagyon jó teszt eredményeket hallottam és az ára is kedvező volt. Horváth Attila Petőháza.

Varga József | Vitnyéd - varga.vitnyed@gmx.at

Opelomra vásároltam a Nagygumiszervízben 155/80 R13 Barum Polaris3 téligumikat. A kedvező ár-érték aránya miatt választottam. Nagyon jól teljesítenek az abroncsok.

Hadarics Károly | Fertőhomok - karesz.hadarics@fertohomok.hu

VW Passatomra 4 darab 225/45R17-es TOYO téligumit vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Kiválóan tapadnak a téligumik nagyon jó döntés volt. Hadarics Károly Fertőhomok.

Csányi Zoltán | Röjtökmuzsaj - zoli.csanyi.rojtokmuzsaj@rojtokmuzsaj.hu

A téli gumiabroncsaimat a Nagygumiszervizben szerelték fel az autómra. Elégedett vagyok a munkájukkal. Tavasszal 4 új nyári gumira lesz szükségem azokat is itt fogom megvásárolni.

Kovacsics Géza | Fertőszentmiklós - geza.fertoszentmiklos@fertoszentmiklos.hu

205/55 R16-os barum téligumikat vásároltam a nagyguminál. Azonnal felszerelték és centrírozták a gumikat. Nagyon jól teljesítenek. Bátran ajánlom másoknak is.

Kovács Alfonz | Nagycenk - ko.alf.nagycenk@gmail.com

Renault személy-gépkocsimra vásároltam 2 darab 195/65 R15 91T Barum Polaris3 típusú téligumit. Az abroncsokat a műhelyben felszerelték, és kicentírozták. A gumi kiválóan működnek . Kovács Alfonz Nagycenk.

Schwartz Norbert | Fertőd - schnorbi.fertod@freemail.hu

Opelomra kerestem 185/60 R14-es téli abroncsokat. Eleinte használtban gondolkodtam, de kaptam egy kedvező ajánlatot a Nagy gumiszervíztől, így a Barum Polaris3-as mintázatú téligumira esett a választásom. Az abroncsokhoz teljes garancia szolgáltatást is választottam így 2 évig biztonságban tudhatom a gumikat. S.N Fertőd.

Horváth Tamás | Sopronhorpács - tam.sopronhorpacs@freemail.hu

4 darab 215/60 R16 H Semperit Speed-Grip2 mintázatú téli gumiabroncsot vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Azonnal felszerelték, és kicentrírozták a gumikat. Ezek a gumik tökéletesen tapadnak, jó választás volt. Horváth Tamás Sopronhorpács.

Németh Károly | Fertőd - karesz.fertod@freemail.hu

Téligumikat vásároltam a Nagy Gumiszervízben. 155/70 R13-as méretben a Barum Polaris3 téli gumit választottam. A 4 darabhoz teljes garanciát is kértem 300 Ft darabáron, így két évig, ha defektet kapok a Nagy Gumiszervíz ingyen javítja a gumiabroncsaimat, csak a le és felszerelést kell fizetnem. Nagyon jól tapadnak a gumik, köszönöm az ajánlást. Német Károly Fertőd.

Horváth József | Ebergőc - horjozsef.ebergoc@freemail.hu

Defektet kaptam az Opel gépkocsimon. A Nagy Gumiszervízben rövid időn belül megjavították, a gumit a felnire visszaszerelték, és kicentrírozták. Köszönöm a gyors és pontos munkát. Horváth József Ebergőc.

Kóczán Ferenc | Hegykő - kofe.hegyko@freemail.hu

Opelomra kerestem téli gumit, a Nagy Gumiszervízben 205/55 R16-os méretben SEMPERIT Speed-Grip2 mintázatot választottam. Nagyon jól tapadnak a gumik, és az ára is baráti volt. Köszönöm.

Jakab Ferenc | Nagylózs - ferencjakab.nagylozs@gmx.hu

Defektet kaptam a terepjáróm jobb hátsó kerekén. A Nagy Gumiszervíz munkatársai kb. 30 perc alatt megjavították az abroncsomat. A szeglyuk javítás után a megjavított gumit felszerelték a felnire, majd kiegyensúlyozták. Közben nagyon kedvező ánlatott kaptam téligumira : Barum, Semperit, Continental, Taurus, Matador, Nokian márkákból.

Szilágyi Antal | Fertőd - sza.fertod@gmail.com

Mivel munkaeszköz számomra az autó, ezért fontos a minőségi téli gumi . A Nagy Gumiszervíz széles márka választékából a nokian WRD3 téli gumiabroncsot választottam. Az abroncsokat a műhelyben felszerelték a felnikre, és kiegyensúlyozták. Köszönöm a gyorsaságot. Szilágyi Antal Fertőd.

Ábrahám Lóránt | Fertőszentmiklós - abraham.fertoszentmiklos@gmail.com

Személy gépkocsimra vásároltam 4 darab 155/80 R13 méretű téli gumit a Nagy Gumiszervízben. A Barum polaris 3 mintázatot választottam, mert nagyon jók a teszt eredményei, valamint az ára is meggyőzött. A gumis műhelyben a gumikat felszerelték a felnikre, majd kicentrírozták.

Hajnal Tamás | Petőháza - hajnal.petohaza@freemail.hu

Defektet kaptam a Golfomon, a Nagy Gumiszervízben gyorsan megjavították a szeglyukat, a gumit pedig visszaszerelték a felnire és kicentrírozták. Köszönöm.

Kovács Ferenc | Csapod - ferenc.csapod@freemail.hu

Mezőgazdasági pótkocsimon a defektet a Nagy Gumiszervízben javították. Hétfőn le adtam, kedden már el is tudtam hozni. Közben egy kedvező ajánlatot is kaptam mezőgazdasági abroncsra azaz traktorgumira Bkt, Mitas, Continental, Voltyre márkákból.

Szél Viktor | Pereszteg - pereszteg.szel@freemail.hu

Defektet kaptam a kisteherautómon, a Nagy Gumiszervízben megjavították, közben kedvező árú téligumikat is ajánlottak.: BARUM, SEMPERIT, NOKIAN, CONTINENTAL márkákból.

Ferenczy Péter | Fertőendréd - peter.fertoendred@freemail.hu

Defektet kaptam Daewoo Matiz gépkocsimon. A Nagy Gumiszervízben szakszerűen megjavították a szeglyukat. A kereket ezt követően természetesen kiegyensúlyozták, azaz centrírozták. A téli gumikat is ott fogom vásárolni, nagyon kedvező áron kínálnak.: barum, semperit, nokian, taurus, continentál téli gumiabroncsokat.

Horváth István | Fertőszentmiklós - horvath.fertoszentmiklos@freemail.hu

7,5 tonnás MAN tehergépkocsira kerestem 215/75 R17,5 méretű húzó abroncsot. Több márkát is javasoltak a Nagy Gumiszervízben úgy mint MATADOR, NOKIAN, CONTINENTAL, MICHELIN, BARUM végül a kedvező ár miatt választottam a MATADOR márkát. A gumit ott a műhelyben felszerelték a teherautóra.

Golnerics Pál | Petőháza - golner.petohaza@freemail.hu

Kisteherautómra vásároltam a Nagy Gumiszervízben 2 darab 205/75 R16 C kistehergumit. Többféle márkát is javasoltak.: Barum, Matador, Nokian, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, de végül a kedvező ár és a minőség miatt a Taurus-t vásároltam meg. A 2 darab gumiabroncsot a műhelyben felszerelték és kicentrírozták. A téli gumikat is itt fogom megvásárolni az is Taurus lesz.

Radics János | Csapod - radics.csapod@freemail.hu

Az utánfutómra vásároltam a Nagy Gumiszervízben kistehergépkocsi nyárigumikat. 5.00-10-es méretben a SAVA abroncsot választottam. Amíg szerelték az abroncsokat megnéztem a téli gumi kínálatukat is. Raktárról kínálnak Continental, Semperit, Barum, Nokián és Taurus abroncsokat. Természetesen a gumiszerelést, centírozást is elvégzik helyben.

Gál János | Ebergőc - galjanos.ebergoc@freemail.hu

Kisteherautómra kerestem nyári gumiabroncsot 225/65 R16 C méretben. A Nagy Gumiszervízben nagyon jó ajánlatokat kaptam, Barum, Semperit, Nokian, Bfgoodrich, Continental és Taurus márkákban. A kedvező ár és a jó minőség alapján a Nokian mellett döntöttem. A gumikat a műhelyben felszerelték és kicentrírozták. Azt gondolom, hogy a téligumikat is itt fogom megvásárolni szintén a Nokián -t választom.

Horváth Attila | Fertőszentmiklós - horatti.fertoszentmiklos@gmail.com

Műszaki vizsga előtt nyári gumikat vásároltam a Nagy Gumiszervízben. Többféle gyártmányt javasoltak.: Continental, Semperit, Nokian, Bfgoodrich, Barum, Taurus. A kedvező ár és a minőség miatt döntöttem úgy, hogy a Barum Brillantis2-es mintázat kerül az autómra, 165/70 R14-es méretben. A gumikat ott a műhelyben azonnal felszerelték és kiegyensúlyozták. A téli gumiat is náluk fogom vásárolni nagyon jó áron kapható a NOKIAN WRD4-es mintázat.

Radics Elemér | Fertőszentmiklós - rad.fertoszentmiklos@freemail.hu

Volkswagen Borám-on teljesen lekoptak az első nyári gumik. A Nagy Gumiszervízben a Barum Brillantis2 mintázatú abroncsot választottam 195/65 R 15-ös méretben. A gumikat azonnal felszerelték és centírozták. A téli gumikat is itt fogom vásárolni ( Barum Polaris3 mintázattal) .

Orbán József Fertőendréd | Fertőendréd - orb.fertoendred@freemail.hu

Az autómra kerestem új nyári gumit, 195/50 R15 -ös méretben. A Bfgoodrich g-grip mellett döntöttem. A gumiabroncsokhoz 4db Dotz alufelnit is vásároltam. A nyárigumikat a fiúk helyben felszerelték és kiegyensúlyozták. A téli gumikat is itt fogom beszerezni.

Pál Ferenc Fertőd | Fertőd - pf.fertod@gmail.com

Kisteher gépkocsimra vásároltam 2 darab 205/75 R16-os barum vanis2 nyári gumikat. Az abroncsokat fel is szerelték és centírozták. A hátsó tengelyen volt még egy defektem azt is meg javították.

Nagy László | Fertőszentmiklós - nagyl.fertoszentmiklos@freemail.hu

Ford személy gépkocsimon még a gyári 12 éves nyári gumik voltak. Ezért úgy döntöttem, hogy lecserélem őket. A Nagy Gumiszervizben a Semperit Comfort Life 2-es gumikat választottam. A gumiszerelést, és a centírozást is megoldották helyben.

Tóth Ignác | Hegykő - ignac.hegyko@freemail.hu

Opel Zafirám kereke már hetek óta folyamatosan eresztett. Elvittem a Nagy Gumiszervízbe, és szerencsére megtalálták benne azt az apró szeget, amely a gumiba fúródott és így a defektet eredményezte. Amíg az ügyfélváróban tartózkodtam megtekintettem a téli gumi választékukat is. Nagyon megtetszett a Continental új téli abroncs mintázata a TS860-as. Október végén ezt fogom a kocsimra szereltetni 205/55 R16-os méretben.

Németh Péterné | Fertőd - kati.fertod@gmail.com

Opel Astrámra vásároltam itt 4 darab 205/55 R16 HANKOOK K125 mintázatú nyári gumit. Azért döntöttem a HANKOOK melett, mert A kategóriájú a nedves tapadása, és az ára is rendkívül kedvező. Az olajcserét, és a műszaki vizsgáztatást is itt fogom megrendelni.

Ratatics Antal | Agyagosszergény - rata.agyagosszergeny@freemail.hu

Daewoomra vásároltam a műhelyben 4 darab 175/70 R13 Matador MP6-os nyárigumit. Nagyon kedvező áron voltak, ez győzött meg. Köszönöm.

Varga Ferenc | Fertőszentmiklós - varga.fertoszentmiklos@gmail.com

VW golfra vásároltam és szereltettem 4 darab 205/55 R16 H Semperit Speed-Life 2 mintázatú nyárigumit. Most először kértem hozzá Teljes Garancia szolgáltatást is. Nagyszerű dolognak tartom, hogy a magyar piacon ez megvásárolható. A jelenleg futó akció keretében még egy Semperit logós Power bankot is kaptam ajándékba. Köszönöm !

Varga Gábor | Fertőd - varga.fertod@freemail.hu

Nyári gumicserémet végezték itt a Nagy Gumiszervízben. A nyári gumik kopottak voltak, ezért vásároltam 4 darab 225/45 R17 Barum Bravuris 3HM abroncsot. Nagy jó minőség és az ára is kedvező. Köszönöm.

Lovas Péter | Röjtökmuzsaj - lovas.rojtokmuzsaj@gmail.com

Kistehergépkocsimra kerestem megfizethető árú kisteher nyárigumit. Mivel én az ár érték arányt figyelem, ezért 195/75 R16 C méretben a Barum Vanis2-es gumit választottam, amit a fiúk itt a műhelyben fel is szereltek az autómra. A gumik nagyon jól viselkednek, teljesen elégedett vagyok velük.

Udvari Zoltán | Hegykő - udvari.zoli.hegyko@freemail.hu

Személygépkocsi téli-nyári gumicseréjét minden évben a Nagy Gumiszervízben végzem. Idén szükségessé vált 4db új nyárigumi beszerzése. 205/55 R16-os méretben a Barum Bravuris 3HM gumit választottam. Teljes Garanciát is kértem hozzá, mert szerintem ez egy rendkívül kedvező lehetőség.

Fábián Miklós | Agyagosszergény - fabian.agyagosszergeny@gmail.com

Peugeot 307-esemre vásároltam Önöknél 4 darab BARUM Polaris2-es mintázatú téligumikat. Nagyon megnyerő volt a műhelyben dolgozók hozzáállása a problémámhoz. Az elkövetkező időszakban a gépkocsim műszaki vizsga felkészítése, és a vizsgáztatása is időszerű lesz azt is itt fogom megrendelni.

Városi Károly | Fertőszentmiklós - varosi.fertoszentmiklos@gmail.com

Opel Astra G gépkocsimon a szezonális kerékcserét mindig a nagy gumiszervízben végzem. Köszönöm a gyors és pontos munkát. A jelenlegi Continental Premium Contact nyári gumikat is itt vásároltam.

Takács Antal | Fertőszéplak - takacs.fertoszeplak@freemail.hu

Volkswagen Golf gépkocsim felnijét egy járdaszegélyen megpadkáztam. A Nagy Gumiszervízben az acélfelnit kiegyengették és új gumiabroncsot is tudtam helyben vásárolni. 175/65 R14-es SEMPERIT Comfort Life2-es mintázatú gumit választottam, mert ennek a teszt eredményei nagyon-nagyon kedvezőek.

Bognár Géza | Fertőd - geza.fertod@freemail.hu

Suzuki swift típusú gépkocsimra vásároltam és szereltettem 4 darab Barum Brillantis2 mintázatú nyári gumit 165/70 R14-es méretben, a gumikhoz 1200 Ft/garnitúra áron Teljes Garanciát is vásároltam, mert véleményem szerint ez egy egyedülállóan kedvező lehetőség a magyar gumiabroncspiacon.

Dénes Ferenc | Csapod - denes.csapod@freemail.hu

Bmw 320-as gépkocsimra szükségessé vált a nyári gumi vásárlás. Hosszas keresés után a Nagy Gumi és Gyorsszervízben vásároltam 4 darab 225/40 R18 Barum Bravuris 3HM mintázatú nyári gumit. Ami meggyőző volt számomra az a rendkívül kedvező ár-érték arány valamint az, hogy itt a gumikhoz ún. teljes garanciát lehet vásárolni, ami 2 éven át illetve 4mm-es profilmélységig védelmet jelent számomra a defektek és a padkázási károk ellen. A teljes garancia ára csak 1.200 Ft/ garnitúra és tényleg egy nagyszerű dolog. Ajánlom minden gépkocsi tulajdonosnak.

Horváth Antal | Fertőhomok - horvathantal.fertohomok@freemail.hu

Honda robogómat hoztam a gumis műhelybe, mert nagyon megöregedtek a gumik rajta. A profilja még megfelelő volt , de 10 évesek voltak és apró repedések jelentek meg az oldalfalon. A Nagy gumiszervízben a Continental ContiTwist mintázatú gumikat választottam, szerintem jó választás volt, mert kiválóan tapadnak a gumik.

Ternyák Péter | Fertőd - peter.fertod@freemail.hu

Seat Ibizám műszakira felkészítését és vizsgáztatását a Nagy Gumi szervízben végezték. A vizsgáztatás mellett a olajcserét is megrendeltem.

Máté István | Agyagosszergény - pisti.agyagosszergeny@freemail.hu

Opel Astra gépkocsimon kaptam egy bal hátsó defektet. Szerencsére itt voltam a közelben így gyorsan betértem a Nagy gumiszervízbe. A fiúk gyorsan meg javították a szeglyukat, így kb. 40 perc múlva már folytatni tudtam az utamat . Köszönöm!

Fejes Péter | Fertőszéplak - fejes.fertoszeplak@gmail.com

Sajnos megpadkáztam a gumiabroncsomat, ezért nagyon gyorsan leeresztett. A sérül gumiabroncsot bevittem a Nagy Gumiszervízbe, ahol szerencsére még meg tudták javítani, így nem kellett új gumit vennem. A várakozás alatt tájékozódtam az új gumiabroncsok felől. Azt tapasztaltam hogy széles márka és minta választékot kínálnak Barum, Semperit, Hankook, Matador, Continental márkákban.

Gazdag István | Röjtökmuzsaj - gazdag.rojtokmuzsaj@freemail.hu

Az autómat és az utánfutómat is rendszeresen a Nagy Gumi és Gyorszervíznél készítik fel a műszaki vizsgára. Az idei évben az annyival bővült, hogy 4 darab nyárigumi beszerzése is aktuálissá vált. Hosszas gondolkodás és mérlegelés után a Continental márka Premium Contact 5 mintázatát választottam 205/55 R16-os méretben. Engem az ADAC teszt eredmények, valamint a rendkívül kedvező ára győzött meg.

Kuslits Ferenc | Fertőd - kuslits.fertod@freemail.hu

Ford Focus-om szezonális kerék cseréit mindig ebben a műhelyben szoktam végezni. Ebben az évben 4 darab új Hankook K425-ös nyárigumit is vásároltam itt helyben. Azért választottam ezt a gumit mert meggyőztek a teszt eredményei és az ára is nagyon kedvező. A téli gumikat is itt fogom vásárolni, mert már azok is cserére szorulnak.

Nagy Péter | Csapod - nagypeter.csapod@gmail.com

Skoda Fábiámon kaptam egy bal hátsó defektet. Ugyan már a záróra előtt voltunk 30 perccel, de a fiúk a műhelyben elvállalták a szeglyuk javítást, és kb. fél óra alatt megjavították. Eddig nem ismertem ezt a műhely, de ezután biztos hogy ide fogok járni. A várakozás alatt átnéztem a nyárigumi kínálatukat is meggyőző volt számomra a Barum brillantis2-es mintázatú abroncs ami szerintem kiváló ár-érték arányú termék.

Nagy Lajos | Fertőszentmiklós - nagyl.fertoszentmiklos@gmail.com

Opel Astra F személygépkocsimon szinte teljesen lekoptak a nyári gumiabroncsok. Gábor a 175/65 R14-es Barum Brillantis2-es mintázatú nyárigumit ajánlotta. Mivel ez készleten is volt azonnal fel is szereltettem. A szerelés ideje alatt vettem észre hogy a motorolajom cseréje is esedékessé vált, a gumiszerelést követően az olajcserét is elvégezték. A téli gumikat is tőletek fogom vásárolni. Teljesen elégedett vagyok.

Molnár István | Petőháza - molnar.petohaza@freemail.hu

A szezonális kerékcserére ezt a műhelyt választottam. Most tavasszal 2 db gumiabroncsom lekopott, ezért vásároltam a Nagy Gumiszervízben 2 db 205/55 R16-os Barum Bravuris 3HM mintázatú nyárigumit. Meggyőztek a Barum teszteredményei és az ára is rendkívül kedvező volt. Nagyon pozitív volt számomra hogy a gumiabroncsokra nem kellett várnom hiszen raktár készleten voltak, így azonnal fel tudták szerelni az autómra. Molnár István Petőháza.

Horváth Ferencné | Fertőszentmiklós - horvathne.fertoszentmiklos@freemail.hu

Egy hideg reggelen Volkswagen Polo-m akkumulátora tönkement. Gyorsan felhívtam a Nagy Gumi és Gyorsszervízt, hogy tudnak-e segíteni. Természetesen tudtak. Baren Polar akkumulátort építettek be, ami azóta is hibátlanul működik. Nem csak az akkumulátort, hanem a gumiabroncsokat is itt vásárolom és szereltetem.

Tóth Ferenc | Fertőhomok - feco.fertohomok@freemail.hu

Olyan gumiszervízt kerestem, ahol robogómra gumikat tudok vásárolni, és az adott gumis műhelyben fel is tudják szerelni azokat. A robogómra Continental Conti Twist gumikat választottam. Ugyan szóba került még a Bridgestone, de azt egy kicsit drágának találtam, ezért végül a Continental Conti Twist lett a nyerő. Köszönöm a gumikat, tökéletesen működnek.

Kovács Attila | Hegykő - kovacsati.hegyko@gmail.com

Nyári gumit és felnit kerestem Citroen típusú személygépkocsimra. A Nagy Gumiszervíz a Nokian iLine nyárigumit javasolta. A négy gumihoz 4 darab új acélfelnit is vásároltam. A gumikat felszerelték a felnikre és ezt követően kicentrírozták. A szerelés alatt kellemes körülmények között tudtam várakozni.

Takács Sára | Fertőszéplak - takacssara.fertoszeplak@freemail.hu

Volkswagen Sharanra kerestem megfizethető áron közép kategóriás nyári gumit. A gumiszerelő műhelyben a HANKOOK K125-ös legújabb fejlesztésű gumiabroncsot ajánlották. Jó választás volt, mert kiválóan teljesítenek a gumik.

Kovács Béla | Fertőendréd - kovacsbela.fertoendred@freemail.hu

Renault típusú személygépkocsimon a téli-nyári kerékcseréjét a Nagy Gumi és Gyorsszervízben végezték. Gyorsan , szakszerűen dolgoztak a fiúk. A téli gumi készletem 2016 októberében cserés lesz, a műhelyben erre a kitűnő ár-érték arányú Barum Polaris 3 mintázatú téligumit ajánlották. Köszönöm.

Vörös Tamás | Fertőd - vorost.fertod@gmx.at

A Nagy Gumi és Gyorsszervízben 4 darab 205/55 R16-os HANKOOK K125 nyári gumiabroncsot vásároltam. A gumik kitűnően tapadnak, az gondolom, hogy jól választottam, a gumikat helyben fel is szerelték és kiegyensúlyozták. Ráadásul az ár is kedvező volt. A téli gumikat is tőletek fogom vásárolni.

Varga László | Fertőd - vargal_fertod@freemail.hu

Opel Corsám műszaki vizsga felkészítését és vizsgáztatását 24 órán belül megoldották. Köszönöm a gyorsaságot.

Gumiskaresz | Pinnye - pinnyeigumiskarcsi@gmail.hu

Biztosan állíthatom, hogy a Fertő-part legjobb gumiszervize, de az olajcsere szolgáltatás is messze itt a leggyorsabb. A gyorsszerviz kifogástalan. A gumihotel szolgáltatásnak köszönhetően a kerekeimet is biztonságban tudhatom. Árérték arányban tökéletes választás. Nálunk már az egész család a NAGY autószervizbe jár.

Horváth Ervin | Fertőd - gumiservin@gmail.com

Sajnos megfeledkeztem Škoda Fábiám műszaki vizsga lejáratáról. Délután bevittem a Nagy Gumi és Gyors-szervízbe, a fiúk átvizsgálták, ami hibát találtak kijavították, másnap délelőtt az autót levizsgáztatták, délután 4 órakor az autót átadták részemre. Ez tényleg gyorsan ment Köszönöm a gyorsaságot.

Gergácz István | Petőháza - ger.i.petohaza@vidanet.hu

Opel Astra G típusú személygépkocsim első futóművéből gyanús zajokra lettem figyelmes. A műhelyben megállapították, hogy a stabilizátor pálcák hibásodtak meg. Kaptam egy kedvező árajánlatot, másnap reggelre megérkeztek a kért alkatrészek és néhány óra múlva átvehettem a megjavított autómat.

Tóth Róbert | Ebergőc - tothebergoc@t-online.hu

Meggyőző volt számomra a gyors kiszolgálás. A várakozási idő alatt az ügyfélváróban fogyasztottam egy kávét és közben szemmel tudtam követni a javítás folyamatát.

Szabó Erika | Fertőd - szaboerikafertodabc@hotmail.com

Köszönöm szépen a szakszerű tanácsadást. Végre egy gumis Fertőszentmiklóson, ahol csak akkor cserélik le a kereket, ha valóban le is van már az kopva. Korábban még a szinte hibátlan kerekeket is levetették velem, mert túl naiv vagyok ehhez. Végre csak azért fizetek, amiért valóban kell!

Szénási Péter | Hidegség - szena@szenasi.hu

A múltkor elvittem szervizeltetni az A6-osomat, mindent nagyon korrektül és gyorsan megcsináltak. Csak a szokásos évi olajcsere kellett, ittam egy kávét a Zso-Zso-ban, aztán mire megittam már készen is volt minden. Szuper gyorsak. Nagyon jó szerviz és gumis itt a Fertőparton, mindenkinek csak ajánlani tudom. Így tovább...

Nagy Szabolcs | Fertőszentmiklós - szabi1986@freemail.hu

Targoncáink tömör gumijai simára koptak. Gábor javasolta, hogy az abroncsok átmérője még lehetővé teszi a mintázat után vágását. Ez egy takarékos megoldás a teljes cseréhez képest. Rövid időn belül elvégezték a mintázat után vágást. Cégünk számára ez százezer forintos megtakarítást jelentett.

Fekete András | Petőháza - feki@petohaza.hu

Egy építkezési munkaterületen JCB munkagépem hátsó gumija defektet kapott. Felhívtam a gumiszervizt, hogy el tudják-e vállalni. 1 órán belül elkezdték a javítást.

Zeberer Tamás | Fertőszéplak - zebri@zeberer.hu

Peugeot 206-os személygépkocsimra kerestem középkategóriás téligumit. Végül a kedvező ár-értékarányú BARUM Polaris 3-as mintázatot választottam. A gumicsere során a szerviz dolgozói jelezték ,hogy kopottak ez első fékbetéteim is. Azonnal kaptam egy kedvező ajánlatot ennek a cseréjére. A következő nap ezt is megoldották.

Jánosi Ilona | Fertőszentmiklós - jani@egeszsegesen.hu

Suzuki Swift személygépkocsimra kerestem, megfizethető áru, de megbízható nyári abroncsot. Gábor, a Barum Brillantis 2-es mintázatú abroncsot ajánlotta 155/70 R13-as méretben. Tökéletesen működik. Köszi a tippet!

Takács Károly | Fertőhomok - takikari66@gmx.at

Gépkocsimmal naponta Fertőhomok és Sopron között ingázom. A NOKIAN márka legújabb fejlesztésű téli gumiját választottam a WRD4-es mintázatot 195/65 R15 méretben. Az abroncsok nagyon jól teljesítenek a sokszor nedves párás fertőparti úton. Megbízható tartós téligumi. Köszönöm a Nagy Gumi ajánlását.

Heiner Anita | Hegykő - heiner.a@upcmail.hu

Németországi munkavállalóként 2 hetente ingázom Hegykő és Rosenheim között. 205/55 R16 -os méretben Continental TS850-es mintázatot választottam. Meggyőző volt az ADAC értékelése, valamint az hogy azonnal raktárról kaptam a friss DOT-os gumikat. Ugyan szezon közben voltunk, de még aznap felkerültek a gumik az autómra. Jól választottam!

Hampl János | Fertőszéplak - hampika@yahoo.com

Fiat Paliomat itt a műhelyben készítették fel műszaki vizsgára. Csak azt javították ami szükséges volt, és amit előre egyeztettünk. Levizsgáztatva, megjavítva kaptam vissza az autómat. Nem gondoltam, hogy 2 munkanap alatt elkészül.

Böhm Elemér | Fertőd - bohmi@freemail.hu

Társasházban élek, ezért az abroncsaim tárolása eddig problémát okozott. Szerencsére a Nagy Gumi- és Gyorszerviz Gumihotel szolgáltatása ezt megoldotta, így nem kell évente két alkalommal a nehéz kerekeimet oda-vissza szállítani, sőt mire beköszönt a nyár vagy a téli a fiúk előkészítik a kerekeket, beállítják a megfelelő nyomás értékre, kiegyensúlyozzák, ha defektes megjavítják, ha pedig cserére szorul számtalan jó minőségű és kedvező árfekvésű abroncsot ajánlanak, és egyeztetés követően felszerelik a szezon kezdetre az új gumikat. Szó szerint leveszik a terhet a vállamról.

Tálosi Róbert | Ebergőc - tr69@rocketmail.com

Renault Clio típusú gépkocsimra kerestem nyárigumikat. Meggyőző volt a gumiabroncs választékuk. Barum, Semperit, Nokian márkákban gondolkodtam, végül a Semperit mellett döntöttem. A gumikat felszerelték és természetesen kiegyensúlyozták. A régi selejtes abroncsaimat díjmentesen átvették megsemmisítésre.

Kebelei István | Röjtökmuzsaj - kebeleiistvan@gmail.hu

Sajnos későn vettem észre hogy lejárt a Seat-om olajcsere periódusa. Betértem műhelyükbe, ahol A.Z Meisterteile motorolajjal, és új olajszűrővel 1 órán belül elvégezték az olajcserét.

Kamionos Csabi | Fertőszentmiklós - hcsfertoszentmiklos@gmail.com

MAN típusú tehergépkocsimmal defektet kaptam. A műhely munkatársai 15 percen belül megkezdték a javítást. Gyorsak és szakszerűek. Köszönöm

Koloszár Andrea | Fertőd - koandi.fertod@freemail.hu

Honda motorkerékpáromra 1 pár Continental gumit vásároltam a Nagy Gumi és Gyorsszervízben. Az árak versenyképesek , valamint helyben felszerelték és kiegyensúlyozták a gumikat.

Mtz FAN | Agyagosszergény - mtzfan@gmx.at

MTZ traktor abroncsom erdei munkák során megsérült. A műhelyben a gumit vulkanizálták és egy tapasszal belülről is megjavították. Hamarosan folytatni tudtam a félbe hagyott munkámat.

Horváth Barnabás | Fertőendréd - hbarna@citromail.hu

Ford Transit kistehergépkocsimra 4 darab Matador téli gumi választottam. Mivel az abroncsok készleten voltak a gumiszerviz dolgozói azonnal felszerelték és kiegyensúlyozták az abroncsokat. Köszönöm a gyorsaságot!

Kiss Imre | Csapod - kissimrecsapod@t-online.hu

Négy darab Barum polaris3 mintázatú téli abroncsot vásároltam 2015 októberében. A műhely munkatársai gyorsan szakszerűen szerelték fel a gumikat, így nem kellett sokig várakoznom. Elégedett vagyok a gumikkal kitűnően tapadnak.

Itt te is beküldheted az eddigi tapasztaltaidat...

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.